Select Page

Šlep služba

Imate problem sa vozilom

POTREBNO VAM JE ŠLEPANJE

Šlep služba MS bavi se šlepovanjem svih vrsta vozila i dostupni smo 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji i 365 dana godišnje.

Imate problem sa transportom vašeg vozila? Na pravom ste mestu. Pozovite nas i stižemo u najkraćem roku.

Brzo i efikasno

Dolazimo na dogovorenu lokaciju u najkraćem roku od trenutka poziva. Brzo i efikasno rešavamo vaš problem.

Zamensko vozilo

Ukoliko vam vozilo ostane u kvaru, odšlepaćemo vaše vozilo i po želji dovesti zamensko iz naše rent a car agencije.

POVOLJNA I REALNA CENA

SIGURNA I POUZDANA POMOĆ NA PUTU
  • Veliki vozni park specijalno opremljenih vozila za šlepanje
  • Veliki izbor auto servisa sa kojima sarađujemo
  • Izvlačenje vozila prilikom saobraćajne nezgode.
  • Mi poštujemo vaše vreme – vozila odmah kreću ka vama
  • Širok spektar dodatnih usluga šlep službe koje pružamo

Naše usluge

Šlep automobila

Usluge auto šlepa podrazumevaju uklanjanje automobila koji na bilo koji način ometaju saobraćaj, na brz, bezbedan i efikasan način. Za auto šlep koristimo najsavremenija vozila sa brilama i silazećim navozom, što nam olakšava snalaženje u gradskim gužvama. Kvalitetan auto šlep podrazumeva brzu i pouzdanu uslugu šlepa, čak i u najprometnijim ulicama.

Šlep motora i skutera

Vozila naše šlep službe opremljena su na način koji olakšava utovar i istovar vaših dvotočkaša, naročito u sredinama gde nema mnogo prostora za manevar, uz dodatak opreme za fiksiranje točkova koji garantuju svaku bezbednost tokom transporta. Usluga šlepanja motora takođe obuhvata i šlep skutera i QUAD vozila, na teritoriji Srbije i u inostranstvu.

Šlep kvad vozila

Kvadu je zabranjeno kretanje po javnim putevima. Mi vršimo prevoz kvad vozila na željenu lokaciju. Uživajte u vožnji kvada, na bilo kojoj lokaciji u Srbiji. Mi ćemo se pobrinuti da vaš omiljeni četvorotočkaš bezbedno stigne na dogovorenu destinaciju u dogovorenom roku.

Šlepanje kombija

Šlep kombija može da bude izuzetno zahtevan proces, naročito ukoliko je vozilo koje je potrebno transportovati pod teretom. Zbog toga MS šlep služba vrši šlepanje kombi vozila uz posebnu pažnju, pouzdano i efikasno.

Šlep oldtajmera

Šlepanje oldtajmera je sve popularnije iz godine u godinu. Veliki broj vlasnika ovakvih automobila ne želi da rizikuje da im se bilo šta dogodi. Pronađite najsigurniji transport vašeg oldtajmera do željene lokacije.

Zamensko vozilo

U slučaju kvara ili nezgode vašeg putničkog vozila nudimo uslugu zamenskog uslužnog vozila kako biste nastavili put do željene destinacije sa pouzdanim i udobnim vozilom za potpuni užitak u vožnji.

Prevoz ili transport lakog i teškog tereta (agregati, mašine i slično)

MS šlep služba pored usluga šlepanja vozila koja su se pokvarila na putu, pruža i usluge šlepanja tereta. Za Vas prevozimo i laki i teški teret, kako u Beogradu, tako i u drugim gradovima Srbije, ali i u inostranstvu i to po najpovoljnijim cenama.

Šlep novih vozila, šlep vozila u kvaru, kao i šlep havarisanih vozila

Šlepanje svih tipova novih, havarisanih i vozila u kvaru: limuzina, karavana, džipova, kupea. Brza i pouzdana usluga bez obzira da li je vaše vozilo u kvaru ili je havarisano. Stižemo na dogovorenu lokaciju i vršimo transport u najkraćem mogućem roku.

Šlepanje vozila do servisa

Profesionalni vozači sa velikim voznim parkom specijalizovanim šlep i vučnim vozilima. Naše ekipe su dostupne 24 časa dnevno i 7 dana nedeljno tokom cele godine.

Šlep služba cenovnik

IMAMO NAJPOVOLJNIJE USLOVE

Nudimo najpovoljnije cene šlep službe na tržištu. Cene naših usluga su prilagođene svim našim klijentima za sve vrste potreba šlepa.

Trudimo se da postanemo Vaš dugoročan partner i oslonac na putu, pa tako za naše redovne klijente cene formiramo shodno dogovoru!

Kontaktirajte nas

Želite da iznajmite vozilo ili vam je potrebna usluga šlep službe? Možete nas kontaktirati na telefon: +381 61 311 01 00 ili putem kontakt forme

Call Now ButtonPozovite nas