Select Page

O NAMA

MS RENT A CAR Beograd

Osnovana 2018. godine, porodična kompanija MS Rent a Car je istupila na tržište sa velikim optimizmom i željom da usavrši delatnost iznajmljivanja vozila kako fizičkim tako i pravnim licima. Prepoznavši potrebe tržišta, kao kompanija smo postavili sebi zadatak da obezbedimo vrhunsku uslugu i da kroz raznovrsnu ponudu vozila izađemo u susret svim potencijalnim klijentima.

U okviru naše kompanije, posedujemo i auto servis gde se sva vozila pregledaju pre svakog izdavanja klijentu, na taj način smanjujući mogućnost kvara na vozilu i obezbeđujući maksimalnu bezbednost našim klijentima. U ponudi imamo veliki izbor vozila, sa dizel i benzinskim motorima, manuelnim i automatskim menjačima različitih kategorija, u skladu sa potrebama naših klijenata.

Ukoliko je potrebno da vozilo iznajmite van našeg radnog vremena i bez prethodne najave, izaći ćemo Vam u susret i obezbediti automobil koji je u tom trenutku na raspolaganju. U slučaju da postoji potreba da se vozilo iznajmi na duži vremenski period, kreiraćemo posebnu ponudu za Vas – kontaktirajte nas kako bismo zajedno pronašli najpovoljniji aranžman.

Zadovoljstvo kvalitetom naše usluge iskazao je veliki broj domaćih i stranih kompanija kao i fizičkih lica – uverite se i sami i postanite naš dugogodišnji klijent.

Lokacija

Bulevar Peka Dapčevića 59

Beograd, Voždovac

Telefon

+381 61 20 17 179
+381 11 61 88 986

Email

office@msrentacar.rs

Radno vreme

Pon-Sub: 8:00 – 20:00

Pošaljite poruku

Call Now ButtonPozovite nas