O NAMA

MS RENT A CAR Beograd

Osnovana 2018. godine, porodična kompanija MS Rent a Car Beograd je istupila na tržište sa velikim optimizmom i željom da usavrši delatnost iznajmljivanja vozila u Beogadu, kako fizičkim tako i pravnim licima. MS Rent a car Beograd ,prepoznavši potrebe tržišta, kao kompanija smo postavili sebi zadatak da obezbedimo vrhunski renta car u Beogradu i da kroz raznovrsnu najbolju ponudu renta car vozila izađemo u susret svim potencijalnim klijentima u Beogradu. 

U okviru rent a car Beograd,posedujemo i auto servis gde se sva vozila pregledaju pre svakog izdavanja klijentu, na taj način smanjujući mogućnost kvara na vozilu i obezbeđujući maksimalnu bezbednost našim klijentima. Rent a car Beograd u ponudi ima veliki izbor vozila, sa dizel i benzinskim motorima, manuelnim i automatskim menjačima različitih kategorija, u skladu sa potrebama naših klijenata.

Ukoliko je potrebno da vozilo iznajmite van našeg radnog vremena i bez prethodne najave MS rent a car Beograd će Vam izaći u susret i obezbediti automobil koji je u tom trenutku na raspolaganju. U slučaju da postoji potreba da se vozilo iznajmi na duži vremenski period, MS renta car Beograd kreiraće posebnu ponudu za Vas – kontaktirajte nas kako bismo zajedno pronašli najpovoljniji aranžman.

Zadovoljstvo kvalitetom  usluge MS rent a car Beograda iskazao je veliki broj domaćih i stranih kompanija kao i fizičkih lica – uverite se i sami i postanite MS rent a car Beograd klijent.

Lokacija

Bulevar Peka Dapčevića 59
Beograd, Voždovac

Telefon

Email

Radno vreme

Pon-Sub: 8:00 - 20:00

Pošaljite poruku

10 + 11 =

Call Now ButtonPozovite nas