Select Page

DUGOROČNI NAJAM VOZILA

Dugoročni najam automobila

Dugoročni najam vozila namenjen je fizičkim ili pravnim licima, koja imaju potrebe da vozilo iznajme na duži vremenski period čime ostvaruju značajne uštede i povoljniji finansijski aranžman. Za razliku od drugih načina finansiranja, uslugom mesečnog najma ne vezujete se ugovornom obavezom ka nekoj od finansijskih institucija, vaš bilans nije opterećen a imate predvidive i fiksne mesečne rashode.

Ako je Vaš posao sezonske prirode, s mesečnim najmom vozila možete optimizovati svoje troškove prema periodima koje planirate.

Naša usluga uključuje sve elemente brige o vozilu, između ostalog registraciju, osiguranje vozila, održavanje, zamensko vozilo, zamenu i skladištenje guma, mobilnu garanciju, upravljanje štetama, što vama i zaposlenima vaše kompanije osigurava maksimalnu učinkovitost i produktivnost. Sva vozila naše flote su nova s prosečnom starosti od godinu dana, što je dodatna garancija sigurnosti.

Održavanje

Bilo da je reč o vozilima u dugoročnom ili kratkoročnom najmu, redovna održavanja su naša dužnost. Iskoristite vreme, a nama prepustite brigu o svom voznom parku.

Registracija

Registracija vozila i produženje tehničkog pregleda uvek su deo naše ponude za sve vrste najmova.

Osiguranje vozila

Pokriće vozila i uslovi istih individualno se formiraju za pojedinačnog korisnika, zavisno od individualnih želja, potreba i mogućnosti.

Zamensko vozilo

Bilo da je reč o redovnom održavanju, zameni pneumatika, registraciji ili dužem popravku, uvek Vam osiguravamo zamensko vozilo.

Zamena i skladištenje guma

Sezonska briga, trošak kupovine, zamena i skladištenje pneumatika, naša su obveza. Osim što za Vas brinemo o sigurnosti, na vreme ćemo Vas obavestiti i unapred dogovoriti termine u skladu sa Vašim obavezama.

Administracija

Ne morate da vodite brigu o propisima i regulativi, naši prodajni savetnici uvek su Vam na raspolaganju.

Upravljanje štetama

Koji god paket osiguranja da ste izabrali, pobrinućemo se da Vaše vozilo uvek bude u besprekornom stanju. Kontrolu stanja vozila i dogovor eventualnih popravaka usklađujemo uvek sa Vašim obavezama i slobodnim vremenom.

Asistencija na putu

Naša flota vozila prolazi redovne kontrole i servise, što Vam garantuje sigurnost i asistenciju u svakom delu Srbije ili Evrope. Uvek vam osiguravamo zamensko vozilo – u slučaju mehaničkog kvara, popravaka usled štete i drugih nepredviđenih situacija.

Kontrola troškova

Nezavisno od periodičnih troškova, Vaši mesečni računi su uvek isti. Naša ponuda najma vozila za dogovoreni period obuhvata: troškove vozila, redovno održavanje, kasko osiguranje zavisno od željenih i dogovorenih uslova, upravljanje štetama, sezonsku zamenu guma, zamensko vozilo u slučaju redovnog održavanja, kvara ili štete, porez na putnička motorna vozila, troškove registracije i produženje tehničkog pregleda.

Lokacija

Bulevar Peka Dapčevića 59
Beograd, Voždovac

Telefon

Email

Radno vreme

Pon-Sub: 8:00 - 20:00

Pošaljite poruku

15 + 4 =

Call Now ButtonPozovite nas