DUGOROČNI NAJAM VOZILA

Dugoročni najam automobila

Dugoročni najam vozila namenjen je fizičkim ili pravnim licima, koja imaju potrebe da vozilo iznajme na duži vremenski period čime ostvaruju značajne uštede i povoljniji finansijski aranžman. Za razliku od drugih načina finansiranja, uslugom mesečnog najma ne vezujete se ugovornom obavezom ka nekoj od finansijskih institucija, vaš bilans nije opterećen a imate predvidive i fiksne mesečne rashode.

Ako je Vaš posao sezonske prirode, s mesečnim najmom vozila možete optimizovati svoje troškove prema periodima koje planirate.

Naša usluga uključuje sve elemente brige o vozilu, između ostalog registraciju, osiguranje vozila, održavanje, zamensko vozilo, zamenu i skladištenje guma, mobilnu garanciju, upravljanje štetama, što vama i zaposlenima vaše kompanije osigurava maksimalnu učinkovitost i produktivnost. Sva vozila naše flote su nova s prosečnom starosti od godinu dana, što je dodatna garancija sigurnosti.

Održavanje

Bilo da je reč o vozilima u dugoročnom ili kratkoročnom najmu, redovna održavanja su naša dužnost. Iskoristite vreme, a nama prepustite brigu o svom voznom parku.

Registracija

Registracija vozila i produženje tehničkog pregleda uvek su deo naše ponude za sve vrste najmova.

Osiguranje vozila

Pokriće vozila i uslovi istih individualno se formiraju za pojedinačnog korisnika, zavisno od individualnih želja, potreba i mogućnosti.

Zamensko vozilo

Bilo da je reč o redovnom održavanju, zameni pneumatika, registraciji ili dužem popravku, uvek Vam osiguravamo zamensko vozilo.

Zamena i skladištenje guma

Sezonska briga, trošak kupovine, zamena i skladištenje pneumatika, naša su obveza. Osim što za Vas brinemo o sigurnosti, na vreme ćemo Vas obavestiti i unapred dogovoriti termine u skladu sa Vašim obavezama.

Administracija

Ne morate da vodite brigu o propisima i regulativi, naši prodajni savetnici uvek su Vam na raspolaganju.

Upravljanje štetama

Koji god paket osiguranja da ste izabrali, pobrinućemo se da Vaše vozilo uvek bude u besprekornom stanju. Kontrolu stanja vozila i dogovor eventualnih popravaka usklađujemo uvek sa Vašim obavezama i slobodnim vremenom.

Asistencija na putu

Naša flota vozila prolazi redovne kontrole i servise, što Vam garantuje sigurnost i asistenciju u svakom delu Srbije ili Evrope. Uvek vam osiguravamo zamensko vozilo – u slučaju mehaničkog kvara, popravaka usled štete i drugih nepredviđenih situacija.

Kontrola troškova

Nezavisno od periodičnih troškova, Vaši mesečni računi su uvek isti. Naša ponuda najma vozila za dogovoreni period obuhvata: troškove vozila, redovno održavanje, kasko osiguranje zavisno od željenih i dogovorenih uslova, upravljanje štetama, sezonsku zamenu guma, zamensko vozilo u slučaju redovnog održavanja, kvara ili štete, porez na putnička motorna vozila, troškove registracije i produženje tehničkog pregleda.

Lokacija

Bulevar Peka Dapčevića 59
Beograd, Voždovac

Telefon

Email

Radno vreme

Pon-Sub: 8:00 - 20:00

Pošaljite poruku

1 + 2 =

Call Now ButtonPozovite nas